Telefoon

+31(0)6 12988198

Email

info@spiritueelcentrumyuna.nl

Openingstijden

Ma - Vrij: 09:00 - 17:00

Wanneer:
19 mei 2019 @ 10:30 – 15:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-05-19T10:30:00+02:00
2019-05-19T15:30:00+02:00
Waar:
MFC An d'r Put
Past. Scheepersstraat 3 te Landgraaf
Kosten:
€85
Contact:
J. Diederen
06- 12988198

Workshop De magische Engelenpoort.

Zondag 19 mei 10.30 uur tot 15.30 uur

Ervaar de magische werking van numerologie, Engelen, kaarsenmagie, kruiden en kristallen in een compleet geheel van bewustwording van en in je ziel.

Zoals al eerder verteld gaat op 11 juni 2019 officieel over de hele wereld een Engelenpoort open die samen valt met de poort van de Atlanthis energie. Deze combinatie heeft een zeer hoge trilling en vibratie.

In samenwerking met een collega ontvangt ieder vanuit de numerologie de levensles en de rode draad gesymboliseerd door een dier. Daarvoor dien  je je  geboortedatum door te geven bij de aanmelding van deze workshop.

Vanuit deze situatie borduren wij verder op de magie van kaarsenkleuren, kaarsengetallen en kaarsenspreuken. Omdat deze zondag een bijzondere dag is  werken wij met Zondag kaarsen en zondag kaarsenkleur (Ieder gaat zijn eigen kruiden mixen). Deze workshop is in groepsverband maar  je maakt individueel je eigen kruidenmix voor jouw eigen energetisch zielendoel. Tijdens deze avond gaat alles via de zon-energie en je buikchakra. Vanuit je eigen magische kern tot in je zielendoel.  Vanuit hier gaan we ook het kristallenlicht toevoegen.  Vanuit je zielendoel zoek je een kristal uit.

Deze laat je versmelten met je levensles, rode draad, symbolisch dier, kaarsen/ kruiden, kristallen en de magie met de Engelen.

Op het eind van de avond bundelen wij onze krachtige magische energieën samen en plaatsen  deze in de  engelenpoort.

Numerologie, ontcijfer jezelf en anderen!

Numerologie is de ‘kennis der getallen’ en legt een relatie tussen de geboortedatum, je namen en het leven dat daaruit volgt. De numerologie wordt al duizenden jaren door de mens gebruikt om inzicht te krijgen in zichzelf en de ander.

Het kan verbazingwekkend nauwkeurige inzichten geven in je talenten of capaciteiten, je uitdagingen, je levenslessen en de weg naar je missie.

De theorie achter numerologie is historisch gebaseerd op het idee van Pythagoras dat alle dingen numeriek kunnen worden uitgedrukt, omdat ze uiteindelijk terug te brengen zijn tot getallen.

Ieder mens heeft zijn eigen unieke getallenstelsel dat je kan helpen als gids. Je ervaart dat de getallen in je leven betekenis hebben, waardoor je wordt geleid op je levenspad. Je leert je levenslessen in situaties en mogelijkheden te herkennen.

Ben je ook benieuwd naar je potentieel aan mogelijkheden?

Engelen en Kristallen

De Aarde voorziet ons in van alles dat we nodig hebben.

In deze bijzondere tijd van transformatie, schenkt de aarde ons Kristallen, die ons kunnen ondersteunen om uit te groeien tot liefdevolle en verlichte bewoners van deze schitterende planeet. Kristallen en mineralen kunnen ons helpen bij fysieke, geestelijke en emotionele klachten.
In mijn eigen leven spelen ze al vele jaren een belangrijke rol. Ik werd echter pas helemaal enthousiast toen ik een Celestien Kristal in mijn bezit kreeg. Deze geode gevormde steen heeft de subtiele, liefdevolle trilling zoals ik die van Engelen gewend ben. Door deze Engelen Kristal kwam ik erachter dat er Meester Kristallen bestaan die puur geschikt zijn om je totale ontwikkeling te ondersteunen door blokkades op te heffen en meer energie, gezondheid, licht en liefde te geven. Ze helpen je om het hoogste licht op aarde te manifesteren. De weg naar een leven vanuit je hart, naar zelf liefde en heelwording is met deze kristallen als helpers een stuk eenvoudiger.

Iedere Kristal waarmee je contact maakt zal zich met je verbinden via de eigen Kristalengel.

Locatie: MFC an d’r Put

Past. Scheepersstraat 3 te Landgraaf

Kosten: € 85,00

Met uitgebreide lunch, de hele dag koffie/thee/frisdrank/water, lesboekje en alle materialen inbegrepen.

Aanmelden kan via:

Info@spiritueelcentrumyuna.nl  of 06- 12988198 (betaling  dient uiterlijk 1 week voor data binnen te zijn. {Betalen is deelname)  Wil je aanwezig zijn meld je op tijd aan, want vol is vol.

Aanvang: 10.30 uur tot 15.30 uur ( Houd rekening met een uitloop van 30 minuten)

In licht en liefde,

Jacqueline Diederen

Follow by Email
Facebook
Facebook
Spiritueel Centrum Yuna