Centrum voor Natural Healing & Bewustwording
Get Adobe Flash player

 

 

SPIRITUEEL CENTRUM YUNA

CENTRUM VOOR NATURAL HEALING & BEWUSTWORDING

OLIEMOLENSTRAAT 60

6419 CB HEERLEN

 BODY & MINDVLEUGEL

T | 06-12988198

info@spiritueelcentrumyuna.nl

Openingstijden;

maandag t/m vrijdag 9.00 – 14.30 18.00- 21.00

zaterdag alleen op afspraak voor inwijdingen, workshops en cursussen.

zondag gesloten.

Alle bedragen zijn exclusief BTW

Particulieren alleen contant af rekenen na iedere sessie.

Alle behandelingen en inwijdingen gaan volgens afspraak. Bij verhindering 24 uur van te voren afmelden, bij niet tijdig afmelden worden kosten in rekening gebracht.

IMG_7180

Welkom op de website van Spiritueel Centrum Yuna.

Wie ben ik?

Hallo, mijn naam is Jacqueline Diederen.  Geboren op 17 februari 1971 te Heerlen. Als kind had ik al een gave om met Engelen, Gidsen en overledenen te communiceren. Door veel emotionele gebeurtenissen in mijn leven ben ik  als het ware deze spirituele weg moeten inslaan. Mijn geloof was helemaal weg. Totdat er dingen plaatsvonden waar ik niet om heen kon.  Uiteindelijk is dit het beste wat mij overkomen is.

Ik ben al 31 jaar bezig met mijn gave. Ik heb inmiddels al 7 jaar mijn eigen bedrijf. Ik heb de volgende opleidingen en inwijdingen gedaan;  Zoals Engeleninwijdingen (Aartsengelen,, Verlichte Engelen.) Reiki, Magnified Healing, Shamballa, Buddha inwijding, Elfenenergie inwijding. Voor meer inwijdingen zie kopje inwijdingen.)

Mijn gave is:

Ben gecertificeerd Spiritueel, Energetisch en Wellness coach.  Heb zelf de Yuna energy, de kracht van de drie eenheid, nieuwe Engeleninwijdingen geschreven. Verder heb ik een nieuwe healing voor groei en bewustwording ontwikkeld.

Werken met kristallen:

Mijn liefde voor kristallen is enorm en zijn dan ook mijn rechter hand als door geef kanaal. Links staan al mijn helpers van het licht.

Wat is mijn doel?

Ik bied alle mensen het geloof en kracht in het universum en in je zelf en onvoorwaardelijke liefde mag ontvangen en doorgeven. Leer van jezelf te houden dan is het ook pas mogelijk om van een ander onvoorwaardelijk te houden. We zijn allemaal energie van de bron en zijn het universum.

Warme groet,

Jacqueline Diederen

Ik wens iedereen een gelukkig, liefdevol en vooral een gezond 2017.