Behandelingen

In dit consult wordt je in contact gebracht met de Atlantis kristallen en is vooral bedoeld voor degenen die de Atlantiscursus volgen of hebben afgerond.
Meer info

Engelen hebben de dualiteit niet gekend, zij leven volledig in eenheid en zijn wereldwijd uitermate actief om ons allemaal te helpen herinneren wat eenheidsbewustzijn is. Je kunt de engelen dus om hulp vragen.
Meer info

De kracht van de engelen is grenzeloos. Engelen staan al sinds jaar en dag voor liefde, vrede, harmonie en bescherming. Engelen oordelen of veroordelen nooit en zullen dus altijd vanuit symbolische taal boodschappen geven. Zelf werk ik al jaren met de engelen en communiceer ik tijdens het kaartleggen met de engelen.
Meer info

Ik start met het aanbrengen van een speciale, zelf vervaardigde kruidenolie op de rug, schouders en nek. Deze olie wordt gebruikt om de huid te beschermen zodat deze niet wordt beschadigd. De olie zorgt ook voor een betere doorbloeding en het opheffen van blokkades. Met een special jade-steen schrap ik krachtig over de huid.
Meer info

Tijdens het consult lig je op een bed en wordt je bedekt met een deken om je veilig te voelen. Door middel van mijn stem en de woorden die ik gebruik ga je steeds dieper en beter ontspannen.
Meer info

De focus ligt op het hart, verbonden met de bron en het middelpunt van de aarde. In dit healingssysteem maak je verbinding met de energie, die slechts door de Meesters van de Witte Broederschap gebruikt kon worden.
Meer info

Bij een klankschaal healing lig je gekleed op de behandeltafel. De klankschalen staan onder en om de behandeltafel heen. Tijdens de behandeling worden ook op je lichaam geplaats. Tijdens deze healing wordt je omringd door de klanken en trillingen van klankschalen, drum en andere instrumenten.
Meer info

Tijdens een reading maak ik gebruik van energie. Iedereen heeft een bepaalde energie bij zich. Als reader ben ik in staat om verbinding te maken met jouw energie. Ik maak contact met jouw ziel-energie. Readen komt dus neer op het lezen van iemands energie.
Meer info

Via deze lijn geef ik telefonische consulten.
Meer info