Engelen Healing

Engelen hebben de dualiteit niet gekend, zij leven volledig in eenheid en zijn wereldwijd uitermate actief om ons allemaal te helpen herinneren wat eenheidsbewustzijn is. Je kunt de engelen dus om hulp vragen. Waar de eenheid regelmatig aanwezig is in een mens, kan de Gouden Tijd zich manifesteren. Eenheid is een innerlijke staat, de Gouden Tijd is de neerslag van die innerlijke eenheid die zich uiterlijk manifesteert op de aarde. Onze Tuinen zijn een goed voorbeeld van eenheidskrachten die zich verankerd hebben op en in onze aarde.

Healing na eenheidsbewustwording

Ook healing consulten kunnen je helpen groeien in je ontwaking proces. Een healing kan je helpen je negatieve egostukken los te laten en weer een gezond ego op te bouwen, dusdanig dat het ego je niet meer tegenwerkt op weg naar eenheid en verlichting, maar je juist ondersteunt. Daarbij gaat het ook vaak om het vinden en genezen van de “pijn” achter de pijn bij de diverse klachten. Bij onze sessies is er dus hulp van de Lichtmeesters en/of de Engelen en soms ook van Natuurwezens en de Elohim. Liefdes- en eenheidskrachten zijn hierbij de magische middelen die vooral door de Engelen overtuigend worden toegepast.

Werkwijze healing

  

Door onze aangeboren helende en geestelijke vermogens die in ons leven verder en diepgaand ontwikkeld zijn door Lichtmeesters en Engelen uit de Lichtgebieden zijn wij in staat om heling te geven vanuit onze goddelijke kern. Deze Lichtmeesters en Engelen, alsmede wij zelf, maken deel uit van een geestelijk collectief. Dit geestelijke collectief, d.w.z. onze begeleiders, lieve en wijze Lichtmeesters en Engelen, kennen de menselijke natuur en ziekten op aarde en zij weten hoe de mensen te helpen. Als zij het nodig vinden krijgen wij via helderziende en/of helderhorende weg of via gechannelde sessies informatie over de achtergrond van het probleem, de klacht of ziekte. De helende krachten worden aanzienlijk versterkt op het moment dat het proces van heling aanvangt. De sterke, genezende en liefdevolle lichtkrachten vloeien door ons en door jou heen als wij je behandelen. Vaak helpen de Tuinen en Lichtwezens die met de Tuinen zijn verbonden mee tijdens de healing, de reading en de coaching.

Werkwijze reading

Een reading betekent dat ik informatie door krijg van lieve engelen en lichtwezens die mij op dat moment wat dingen vertellen die op dit moment belangrijk voor je zijn. Een reading geeft dus alleen die informatie wat volgens de Hemel op dit moment belangrijk voor je is en waar ze je nu mee zouden willen helpen, als jij dat zelf ook wil. Een reading is dus nooit een totaal plaatje, maar altijd een stukje. Je bent altijd vrij om zelf te kiezen wat je ermee doet. Ook is het belangrijk om niet te vergeten, dat als er over vorige levens gepraat wordt, dat ieder mens mooie en minder mooie levens heeft gehad en dat allemaal belangrijk is geweest voor je groei in bewustzijn. Het heeft je in ieder geval gebracht tot waar je nu bent!

De verschillende mogelijkheden

Afhankelijk van je individuele situatie en vraag kan er in overleg worden besloten welke soort behandeling op dit moment het beste bij je past. Vanuit onze krachtplaats in de tuin. Er zijn verschillende mogelijkheden: Healingconsult in onze praktijk • Healingconsult op afstand • Readingconsult (in combinatie met een healing) • Readingconsult voor je persoonlijk situatie • Helemaal gaan voor een doorbraak! • Coaching in je spirituele groei Consult healing vanuit onze krachtplaats in de tuin Een healingsessie duurt ongeveer een half uur tot een uur. De behandeling kan ook ongeveer anderhalf uur duren als men kiest voor een intensive. Dit. gaat ook altijd tijdens de healing in overleg, want een behandeling laat zich niet altijd vastleggen door menselijke tijdafspraken. Als het niet mogelijk is om ons te bezoeken is een healing op afstand ook een optie. Hiervoor graag een foto opsturen.

Contact