De kracht van de Drie-eenheid inwijding: de Energie van Moeder Aarde - Engelen - Eenhoorn

Het hart van de drie-eenheid betekent dat de energieën van moeder Aarde, de Engelen en de Eenhoorn in één omvattende zuiverheid samenvloeien tot een geheel van kracht, liefde en licht.

Moeder Aarde energie

Voor goede aarding zodat alles wat je niet meer dient kunt af voeren naar Moeder Aarde.

Engelen energie

Onvoorwaardelijke kosmische energie waardoor je in het witte licht staat.

Eenhoorn energie

De magische energie van de eenhoorn (vijfde dimensie) die alles doet samenvloeien in het hart van de liefde. Door deze inwijding heb je meteen de perfecte combinatie van de drie inwijdingen bij elkaar. Je hebt dan ook maar één symbool dat alles symboliseert. Tijdens deze inwijding worden alle zintuigen meegevoerd naar een zeer hoog bewustzijnsniveau.

Het doel

Deze inwijding geeft je het bewustzijn dankbaar te zijn in liefde, kracht, vertrouwen en respect in en naar jezelf te ervaren en daardoor ook beter open te staan voor je naasten. Je leert ook het inwijdingsritueel zodat jij ook mensen mag gaan inwijden met deze prachtige liefdesenergie op zielsniveau.

Het Symbool

Het Symbool werkt op het genezingskanaal van het lichaam en brengt beroering waardoor het trillingsfrequentie van het hele lichaam wordt verhoogd.

Kristallen

Voor deze inwijding werk ik met specifiek daarvoor bestemde kristallen. De kristallen bekrachtigen de energie van de inwijding.

Contact