Kom in verbinding met de Aartsengelen

Tijdens de inwijding maak je kennis met de energieën van de aartsengelen en leer je om op een speciale manier in contact te komen met de aartsengelen. Een inwijding is een rituele handeling waarbij je de positieve krachten vanuit de spirituele wereld naar je toe haalt. De deugden (goede eigenschappen) van de aartsengelen worden verankerd in de ingewijde die daardoor op een hoger spiritueel niveau wordt geplaatst. Door je open te stellen voor de engelenenergieën kunnen er ‘wonderen’ in je leven plaatsvinden. Heb het vertrouwen dat je wordt gehoord.

Aartsengeleninwijding 1e niveau

Je ontvangt bij de geboorte je eigen engel. De ziels-engel blijft aan je zijde om je te steunen, je te begeleiden en je bij te staan tijdens je leven. Tijdens de eerste inwijding krijg je de naam en de betekenis van je ziels-engel waardoor je meer inzichten krijgt in je leven. Door de inwijding leer je om samen met je ziels-engel in liefde te gaan loslaten. Je gaat in je dagelijks leven de effecten opmerken en ‘de vruchten’ ervan plukken. Je word ingewijd in aartsengel Michaël, aartsengel Metatron, aartsengel Sandalfon, aartsengel Haniël en aartsengel Ariël.

Aartsengeleninwijding 2e niveau

  

Tijdens de 2e inwijding ontvang je een symbool. Dit symbool bekrachtigt de engelenenergie. Je zult beter gaan aanvoelen en begrijpen waarom mensen in je leven komen en weer vertrekken. Deze inwijding geeft jouw kracht waardoor je ook andere mensen kunt ondersteunen. Je word ingewijd in aartsengel Uriél, aartsengel Gabriël, aartsengel Raguël, aartsengel Jofiël en aartsengel Raziël.

Aartsengeleninwijding 3e niveau

Tijdens de 3e inwijding ontvang je een lichtsymbool om samen met de engelen te werken als lichtwerker. Je wordt gevoeliger voor trillingen uit de hogere sferen. Alle zintuigen gaan nog meer samenwerken met je gevoel en je hart. Je leert communiceren met de symbolische taal van de engelen. Je word ingewijd in aartsengel Rafaël, aartsengel Jeremiël, aartsengel Chamuël, aartsengel Azraël en aartsengel Zadkiël.

Je mag vanaf nu ook andere mensen inwijden met de liefdevolle energie van de engelen in onvoorwaardelijke liefde.

Contact