Workshops

Ik, je lieve gids, wil je graag ontmoeten. Ik ben al je hele leven bij je. Op moeilijke momenten kan ik je ondersteunen en ik heb alleen maar het beste met je voor.
Meer info

In de workshop leer je wat chakra’s zijn, waar ze zitten en waar ze voor staan. Je leert te voelen waar er mogelijk sprake is van een onbalans en hoe je deze weer in balans kan brengen.
Meer info

In de workshop breng ik je in contact met de speciale gaven van engelen en hoe je deze kunt toepassen om met de engelenmagie aan de slag te gaan.
Meer info

Voor deze workshop neem je minimaal 3 bloemen mee die je zelf hebt uitgekozen. Je zet de bloemen minimaal 24 uur in je huis op een plek waar je veel aanwezig bent.
Meer info

De engelen maken graag gebruik van de kaarten om met je te communiceren omdat ze dan helder en duidelijk hun boodschap kunnen overbrengen, maar wanneer weet je dat je ook echt een boodschap ontvangt van een engel?
Meer info

Innerlijke evolutie & healing is een helende reis van 9 vrijdagavonden. Ieder van deze avonden is een moment voor jezelf: om even afstand te nemen van alles wat er leeft, in jou en rondom jou.  Om je blik werkelijk naar binnen te richten.
Meer info

Een workshop die je stimuleert van je hoofd naar je hart te gaan. In een rustgevende en ongedwongen sfeer maak je kennis met was tekenen (ook wel Encaustic Art) genoemd. Het is een prachtige manier om je gevoel op papier te zetten en schilderervaring is niet nodig. Je staat versteld van het creatieve resultaat.
Meer info

Kaarsenmagie is al eeuwen oud en wordt door de natuurvolken over de hele wereld als ritueel ingezet. Een kaars staat symbool voor het element vuur; voor de kracht van de zon en de levensenergie.
Meer info

Door te pendelen kom je in contact met je onderbewuste. Dit vertaalt zich dan naar de pendel toe in de vorm van een bepaalde beweging. Een pendel bestaat uit een spits toelopend voorwerp van messing, zilver, metaal, koper, edelsteen of glas.
Meer info

Een kristallen grid is een raster waarop kristallen op een geometrische manier kunnen worden neergelegd. De kristallen worden intuïtief met aandacht en met een intentie (wens of droom) neergelegd. Een kristallen grid wordt gemaakt om je wens te manifesteren.
Meer info