Innerlijke Evolutie en Healing

Innerlijke evolutie & healing is een helende reis van 9 vrijdagavonden. Ieder van deze avonden is een moment voor jezelf: om even afstand te nemen van alles wat er leeft, in jou en rondom jou.  Om je blik werkelijk naar binnen te richten.

In deze cursus creëren we de ruimte om bewust te verstillen. De meditaties leiden je naar binnen, en nodigen je uit om jouw innerlijke wereld te ervaren. 

Bij innerlijke evolutie & healing gaat het niet om kennis te vergaren, het gaat er ook niet om iets te 'doen' of te 'leren': Het is net een uitnodiging om volledig in overgave te gaan... om te ontspannen, los te laten.

De bereidheid om te ontvangen geeft zoveel openheid, en de healingen en inzichten worden je met veel liefde gegeven.

Een traject van 9 bijzonder helende vrijdagavonden, waarin we je ondersteunen en begeleiden dmv meditatie, kristalhealing, soundhealing, stemvorken en levenswijsheid.

Zodat jij met een groter bewustzijn in het leven komt te staan... Bewust van je valkuilen, maar ook van Het Licht dat in je brandt!

Heb je zin om mee te doen aan deze Nieuwe cursusreeks? Iedere vrijdagavond zetten wij met veel plezier een stoeltje voor je klaar!


Reserveer je plaatsje via onderstaande knop!

Contact