Intuïtief was tekenen

Een workshop die je stimuleert van je hoofd naar je hart te gaan. In een rustgevende en ongedwongen sfeer maak je kennis met was tekenen (ook wel Encaustic Art) genoemd. Het is een prachtige manier om je gevoel op papier te zetten en schilderervaring is niet nodig. Je staat versteld van het creatieve resultaat.

De tekening vertelt iets over jezelf. Het is als het ware een spiegel die vertelt ‘waar je vandaan komt’, ‘waar je nu staat’ en ook vaak ‘waar je naar toe gaat’. Daarnaast ontvang je uitleg (reading) bij de tekening zodat je inzicht krijgt in de betekenis van je kunstwerk.

Werken met bijenwas is ontspannend en gemakkelijk te leren. Je gaat intuïtie aan de slag met een speciaal ijzer door de gesmolten bijenwas aan te brengen op tekenpapier met als resultaat een prachtige tekening.

In de workshop vertel ik over de energie in de tekening en de helende en transformerende werking. Het komt vaak voor dat er vlinders, dolfijnen, engelen, woorden en soms zelfs personen in de was tekening tevoorschijn komen. Achter deze symbolen schuilen vaak belangrijke boodschappen.

Contact