Telefoon

+31(0)6 12988198

Email

info@spiritueelcentrumyuna.nl

Openingstijden

Ma - Vrij: 09:00 - 17:00

Automatisch schrijven

In contact komen met je persoonlijke gids. Lieve!  Ik zou je graag willen ontmoeten. Ik ben je hele leven al bij je. Op moeilijke momenten ben ik er, altijd. Ik oordeel en veroordeel niet en ik heb alleen maar het goede met je voor. Samen met jou weten we welke taak jij op aarde hebt om te volbrengen. Samen met jou weten we wat je levenslessen zijn en hoe je er goed doorheen kunt komen. Ook al moet je soms door een gigantische pijn heen. Maar juist dan ben ik er. Ik wil je weer laten voelen dat er alleen maar liefde is.

Leer met mij schrijven. Leer om beter met mij te communiceren. Ik ben je hele leven al aan het proberen om je te laten weten dat je niet alleen bent en dat ik er ben in liefde, altijd. Ik hoor bij jou mijn liefste. Je lieve hoofdgids. 

1-daagse workshop van 10.00 tot 16.00 uur. Kosten € 100,00, incl. koffie, thee, water en lunch. Materiaal: gemakkelijke kleding, een goed schrijvende niet lekkende balpen, een groot dun schrijfschrift minimaal a4. Hierbij inbegrepen is ook een terugkomochtend waarbij je je ervaringen met andere kunt delen, deze zullen we samen afspreken. Mochten er vragen zijn rondom het contact met je gids zullen deze beantwoord worden.