Telefoon

+31(0)6 12988198

Email

info@spiritueelcentrumyuna.nl

Openingstijden

Ma - Vrij: 09:00 - 17:00

De Drie-eenheid

De kracht van de Drie-eenheid inwijding

De Kracht van drie-eenheid Energie. Moeder Aarde – Engelen – Eenhoorn.

Het hart van de drie eenheid betekent: dat de energieën Moeder Aarde, Engelen en Eenhoorn in één omvattende zuiverheid samenvloeien tot een geheel van kracht, liefde en licht.

Moeder Aarde energie; Dat je goed geaard bent zodat je niet zweverig word en alles wat niet bij je hoort afvoert naar moeder Aarde.

Engelen energie; Is kosmische energie waardoor je in het witte licht staat.

Eenhoorn energie; Is het zuiverste van het zuiverste die alles samen vloeit in het hart van de liefde.

Door deze inwijding heb je meteen de perfecte combinatie van drie inwijdingen bij elkaar. Je hebt dan ook maar 1 symbool die alles symboliseert. Tijdens deze inwijding zullen al je zintuigen mee gevoerd worden naar een zeer hoog bewustzijnsniveau.

De Kracht van de drie-eenheid Energie. Dit is de brug naar de toekomst en is een en al liefde en licht. De Eenhoorn, Engelen en Moeder Aarde zijn bereid om samen te werken en dit tot één geheel te verwerken dit verhoogt het trillingsniveau van de aarde, zodat denken, voelen en aarde (met beide benen op de grond staan) centraal staan voor dit symbool in zuiverheid. De kleur roze van het hart van de eenhoorn wordt van onderen naar boven door de kruin van de persoon in kwestie doorgetrokken en ingestraald tot in de hartstreek,  waardoor al deze energieën in liefde ontvangen kunnen worden.

Het Doel. Slechts een inwijding met 1 symbool waarin alle drie de energieën verwerkt zijn. Aarde, Kosmische en gezuiverde hart energie. Men kan/mag na deze inwijding al meteen andere mensen inwijden.

Wat is een inwijding? Iedere inwijding is als één zegening en reiniging op alle vlakken van ons wezen. Je ”goddelijke kern” wordt beroerd en men wordt zich er meer bewust van. Via deze “zielen beroering” keer je even terug naar je “goddelijke essentie” en is er zo weer een begin van “heel” worden. Je zet één stap naar de terugkeer/heel wording met God, met de totaliteit van ons bestaan. In je onderbewustzijn wordt men er even aan herinnerd dat er ook nog een “goddelijke zijde” is aan je persoonlijkheid. Lichaam en ziel worden “gezegend” en de vibratie van het etherische lichaam wordt zo verhoogd en geeft je een spirituele reiniging. Je Hogere zelf en Lagere zelf worden weer in balans gebracht en alle chakra’s geopend en geactiveerd zodat er een betere complete doorstroming van energie plaats vindt. Het is een natuurlijk proces van zuiveren dat zichzelf kan onderhouden en ondersteunen. De vrijgekomen energie geeft je de reiniging in de periode van 21 dagen.  Na de inwijding blijft deze reiniging automatisch zichzelf instant houden (als men dit toelaat). Deze inwijding geeft je weer het bewustzijn dankbaar te zijn in: liefde – Kracht – vertrouwen en respect in en naar jezelf te ervaren en daardoor ook beter kunt open staan voor uw naasten.

Het Symbool. Het Symbool werkt op het genezingskanaal van het lichaam en brengt beroering, waardoor het trillingsfrequentie van het hele lichaam wordt verhoogt. De mantra’s zorgen ook voor een veel hogere trilling.

Kristallen. We hebben voor deze inwijding onze eigen kristallen doorgekregen en laten ontwikkelen, deze sluiten goed aan met deze energie en maken deze energie nog krachtiger! Deze kristallen zijn ook ingewijd en ingestraald door de Geestelijke wereld boven. Deze zijn te gebruiken samen met de Kracht van drie- eenheid energie. Iedere kristal heeft een eigen specifieke werking en worden in een speciale vorm geplaatst. Je kunt ze in verschillende vormen plaatsen en ze hebben dan ook een andere werking op jou als persoon. Maar ook in een ruimte kunnen ze op verschillende manieren geplaatst worden waardoor jij op dat moment zelf kunt bepalen wat je graag wilt wat de kristallen voor je moeten betekenen.

Onder de behandeltafel worden ze in 2 verschillende vormen geplaatst. De kleuren hebben hier ook een betekenis in. Ze zijn gemakkelijk om mee te werken. Men kan deze kristallen ook op een bepaalde manier plaatsen zodat ze op afstand werken. Deze kristallen zijn speciaal voor deze Drie-eenheid ontwikkeld en kunnen dan ook alleen bij ons worden aangeschaft, ook omdat ze worden ingewijd en gezegend door deze energie ,  weet u ook zeker dat het ook echt de Kracht van de  drie-eenheid kristallen zijn.

Kosten inwijding: € 350,00 inclusief lesboekje, inwijdingsritueel, drank, uitgebreide lunch, geregistreerd certificaat en een cadeautje.

Kristallen set van deze energie  kunt u los aanschaffen de kosten van deze set is € 98,50. Men hoeft niet meteen de set aan te schaffen als u de inwijding wilt doen, de energie werkt ook krachtig , alleen met kristallen bekrachtigd de energie en brengt u op een nog hogere  trilling. 

Het is een dagdeel van 10.00 uur tot 17.00 uur en een terugkom dag. Je mag, als je dat wilt, meelopen met de inwijdingen van je master.

Voor deze inwijding moet men 18 jaar of ouder zijn. Er worden ook terugkom avonden georganiseerd.

De kosten hiervoor zijn € 25,00