Telefoon

+31(0)6 12988198

Email

info@spiritueelcentrumyuna.nl

Openingstijden

Ma - Vrij: 09:00 - 17:00

De kracht van de Drie-eenheid inwijding: de Energie van Moeder Aarde –  Engelen –  Eenhoorn

Het hart van de drie-eenheid betekent dat de energieën van moeder Aarde, de Engelen en de Eenhoorn in één omvattende zuiverheid samenvloeien tot een geheel van kracht, liefde en licht.

Moeder Aarde energie

Voor goede aarding zodat alles wat je niet meer dient kunt af voeren  naar Moeder Aarde.

 

Engelen energie

Onvoorwaardelijke kosmische energie waardoor je in het witte licht staat.

Eenhoorn energie

Het zuiverste van het zuiverste (vijfde dimensie) dat alles doet samenvloeien in het hart van de liefde.

Door deze inwijding heb je meteen de perfecte combinatie van drie inwijdingen bij elkaar. Je hebt dan ook maar één symbool dat alles symboliseert. Tijdens deze inwijding worden alle zintuigen meegevoerd naar een zeer hoog bewustzijnsniveau.

De Kracht van de drie-eenheid Energie

Dit is de brug naar de toekomst en is een en al liefde en licht. De Eenhoorn, Engelen en Moeder Aarde zijn bereid om samen te werken en dit tot één geheel te verwerken. Dit verhoogt het trillingsniveau van de aarde, zodat denken, voelen en aarden (met beide benen op de grond staan) centraal staan voor dit symbool in zuiverheid. De kleur roze van het hart van de eenhoorn wordt van beneden naar boven door de kruin van de persoon in kwestie doorgetrokken en ingestraald tot in de hartstreek, waardoor al deze energieën in liefde ontvangen kunnen worden.

Het doel

Slechts een inwijding met één symbool waarin alle drie de energieën verwerkt zijn. Aarde- kosmische- en gezuiverde hartenergie. Deze inwijding geeft je weer het bewustzijn dankbaar te zijn in liefde, kracht, vertrouwen, en respect in en naar jezelf te ervaren en daardoor ook beter open te staan voor je naasten. Je leert ook het inwijdingsritueel zodat jij ook mensen mag gaan inwijden met deze prachtige liefdesenergie op zielsniveau.

Wat is een inwijding? 

Iedere inwijding is als één zegening en reiniging op alle vlakken van ons wezen. Je goddelijke kern wordt beroerd en je wordt je er meer bewust van. Via deze zielenberoering keer je even terug naar je goddelijke essentie en is er zo weer een begin van ‘heel’ worden. Je zet één stap naar de terugkeer en heel wording met God, met de totaliteit van je bestaan.

In je onderbewustzijn word je er even aan herinnerd dat er ook nog een goddelijke zijde is aan je persoonlijkheid. Lichaam en ziel worden gezegend en de vibratie van het etherische lichaam wordt verhoogd en geeft je een spirituele reiniging. Je Hogere zelf en Lagere zelf worden weer in balans gebracht en alle chakra’s geopend en geactiveerd zodat er een betere complete doorstroming van energie plaats vindt. Het is een natuurlijk proces van zuiveren dat zichzelf kan onderhouden en ondersteunen. De vrijgekomen energie geeft je de reiniging in de periode van 21 dagen. Na de inwijding blijft deze reiniging automatisch zichzelf instant houden.

Het Symbool

Het Symbool werkt op het genezingskanaal van het lichaam en brengt beroering waardoor het trillingsfrequentie van het hele lichaam wordt verhoogd. De mantra’s zorgen ook voor een veel hogere trilling.

Kristallen 

Voor deze inwijding heb ik mijn eigen kristallen doorgekregen. Die sluiten goed aan bij deze energie en maken deze energie nog krachtiger. De kristallen stellen we samen vast.