Telefoon

+31(0)6 12988198

Email

info@spiritueelcentrumyuna.nl

Openingstijden

Ma - Vrij: 09:00 - 17:00

Engelen Inwijding

Engelen zijn geschapen door God en hebben o.a. de opdracht om de mensheid zowel collectief als individueel, in het evolutieproces te helpen. Engelen schijnen al voor de schepping van de wereld geschapen te zijn. Het zijn onstoffelijke wezens, noch man, noch vrouw maar zij kunnen zich ook in de stof manifesteren. Dit gebeurt alleen als dit nodig is. Vele Engelen hebben een speciale taak gekregen. Hun naam is tevens hun taak. Rafaël, een van de Aartsengelen, betekent bijvoorbeeld: “hij die geneest.” Het toevoegsel “el” betekent zoveel als “van God.”

Vele engelennamen eindigen daarom op ‘el’ omdat zij een goddelijke deugd vertegenwoordigen. Zo heb je b.v. de: Engel van liefde, zijn naam is Ahavahël. Engel van licht, zijn naam is Uriël. Engel van geluk, zijn naam is Tobiaël. Engel van vreugde, zijn naam is Simchaël. Zo zijn er vele engelen die, populair gezegd, de desbetreffende deugd aan de man dienen te brengen. Als je je open stelt voor de engelenenergie, dan kunnen er grote en kleine wonderen in je leven gaan plaats vinden. Altijd word je gehoord en verhoord. Niet altijd krijg je waar je op hoopt of verwacht. Maar altijd word je ‘die’ kans of ‘die’ situatie geboden, die op dat moment goed is voor jou leven. Het sleutelwoord is…’vertrouwen’.

Een engelen inwijding is een manier om op een speciale manier in contact te komen met de engelen. Een inwijding is een rituele handeling, waarbij men de positieve Krachten vanuit de spirituele wereld naar de desbetreffende persoon haalt, in dit geval om de deugden van de engelen te verankeren in het wezen van die persoon. Men wordt door deze inwijding op een hoger spiritueel niveau geplaatst.

Dit houdt in dat er met behulp van engelen uw vragen beantwoorden zullen worden. Het werken met engelen is oa. prettig, omdat zij niet religieus gebonden zijn en graag voor ons klaar staan. Veel mensen weten niet dat zij gewoon gebruik mogen maken van hun eigen engelen. U zult hiermee begeleidt worden, u zult uw leven zien veranderen.

Je wordt behandeld met Engelenenergie. Deze behandelingen zijn altijd in onvoorwaardelijke liefde, voelen prettig aan. Of je nu los gaat laten of je lichaam en geest gaan healen en scannen. De behandelingen kunnen zowel staand als liggend uitgevoerd worden.

Engelenbehandeling 30 min € 25.00

Engelen behandeling 60 min € 45,00

Behandeling met Engelenmeditatie € 55,00

Engelen reading / healing individueel  € 65,00 p.p.

Engelenkaart leggen /reading individueel € 75,00 p.p  

Engelen kaart leggen 60 minuten € 50,00

Engelen groepshealing / reading € 30,00 p.p.

Aartsengeleninwijding 1ste niveau

Voordat je geboren word  ontvang je een engel. Deze engel is je “geboorte- Engel.”

Deze engel blijft aan je zijde om je te steunen je te begeleiden en bij te staan. Tot je over gaat naar gene zijde. Tijdens de eerste inwijding krijg je de naam van je eigen geboorte engel te horen en wat deze engel te betekenen heeft.  Je krijgt meer inzicht waarom dingen in ons leven gebeuren of plaats gevonden hebben. Na je inwijding kun je heel veel dingen plaatsen.

Tijdens deze inwijding ga en mag je in liefde gaan los laten. Samen met de hulp van jouw eigen geboorte engel.

Je zult versteld staan wat dit met lichaam en geest kan doen en hoe een engelen inwijding je leven kan veranderen.

De eerste vijf Aartsengelen krijgt je ter beschikking : Aartsengel Michaël, Aartsengel Metatron, Aartsengel Sandalfon, Aartsengel Haniël en Aartsengel Ariël.

Aartsengeleninwijding 2de niveau

Tijdens de tweede  inwijding ga jij je intuïtie beter gebruiken en je begrijpt beter waarom dingen in je leven plaats vinden. In het tweede niveau ontvang je  een symbool.  Dit symbool bekrachtigt de Engelenenergie.  Je zult beter gaan aanvoelen en begrijpen waarom mensen in je leven komen en weer uit je leven gaan.

Deze  inwijding geeft jou heel veel kracht. Door deze inwijding kun je mensen gaan helpen en behandelen.

De volgende vijf Aartsengelen krijg je ter beschikking: Aartsengel Uriél, Aartsengel Gabriël, Aartsengel Raguël, Aartsengel Jofiël en Aartsengel Raziël.

Aartsengeleninwijding 3de niveau

Tijdens de derde inwijding wijden de Engelen je in in het hoogste niveau van  de energie. Je eigen energie word omhoog getild naar een hoger Engelenenergieniveau ( wordt je gevoeliger voor trillingen die je uit de hogere sferen binnen krijgt. Alle zintuigen werken samen met je gevoel) Communiceren met de Engelen is wat je vanaf nu zult ervaren.  In het derde niveau ontvang je het Licht symbool om  samen met de Engelen in het witte licht als lichtwerker te dienen.

De volgende vijf Aartsengelen krijgt je ter beschikking: Aartsengel Rafaël, Aartsengel Jeremiël, Aartsengel Chamuël, Aartsengel Azraël en  Aartsengel Zadkiël.

Vanaf nu mag  je anderen mensen ook inwijden met deze liefdevolle Engelen energie op alle niveaus, in on voorwaardelijk licht en liefde.  Alleen in het witte licht is healing mogelijk!

Engelen inwijding 1, € 175,00

Engelen inwijding 2, € 250,00 Inclusief werkboek, certificaat, drank, lunch en een geschenk van de Engelen.

Engelen inwijding 3  € 325,00 ( extra inwijdingsprocedure.)

Extra kosten bij iedere inwijding: € 15,00 bij iedere Engelen hoort een kristal, kaars, zalving  olie, Engelen wierook.