Telefoon

+31(0)6 12988198

Email

info@spiritueelcentrumyuna.nl

Openingstijden

Ma - Vrij: 09:00 - 17:00

Kristal healing

Beeldtaal van het onbewuste

Beelden in onszelf zijn richtingaanwijzers van onze geestelijke en innerlijke weg. Iedereen heeft met deze beelden te maken, iedere dag en nacht, bewust of onbewust.

Soms rijd je in je auto of op de fiets en ineens ben je op de plaats van bestemming. Ook tijdens het dagdromen kan het lijken of je even weg bent geweest. Je bewustzijn is dan even met je op de loop, je weet niet goed meer waar je zojuist aan had gedacht. ’s ochtends bij het wakker worden zie je vaak de flarden van je droom verdwijnen en kan je ze niet meer terughalen.

Er blijken zich tijdens de nacht en de dag gebeurtenissen in ons af te spelen waar we nauwelijks weet van hebben. De meeste tijd zijn we ons niet bewust van wat zich in ons afspeelt.

Visualiseren  is een manier om af te dalen in ons onderbewuste. Om de beelden in jezelf terug te halen en te gebruiken als je richtingaanwijzer naar je innerlijke weg. Om de vensters naar je onderbewuste open te zetten

Zo werk ik

Tijdens de meditatie/visualisatie zit je op een stoel, je krijgt eventueel een deken over je heen om je nog veiliger te kunnen voelen. Door middel van mijn stem en de woorden die ik gebruik ga je steeds dieper en beter ontspannen. Tijdens deze ontspanning kan je nog beter openstaan voor wat ik je vertel. Je blijft bewust van de omgeving, de geluiden om je heen en je kunt op elk moment zelf besluiten om met de sessie te stoppen.

Ik nodig je uit om de beelden die je waarneemt aan mij te vertellen tijdens de sessie. Hierdoor kan ik je de juiste vragen stellen, waardoor het makkelijker voor je wordt om je beelden als richtingaanwijzer te ervaren.

Indien nodig doen wij ook visualisaties in combinatie met Energetische aandacht. Door deze bijzondere, door mij ontwikkelde therapie, is zeer snel resultaat merkbaar. Ik leg dan bijvoorbeeld mijn hand op jouw rug en help je hierdoor op een energetische manier. Deze methode kan zeer diep doorwerken. Je kunt gaan ervaren waar eventuele aandachtspunten zitten zodat je ze zelf gemakkelijker kan helen.

Hoe helpen innerlijke beelden?

Werken met innerlijke beelden is een prachtige manier om tot inzichten te komen. Om tot de diepe kern van je ziel door te dringen. Je wordt uitgenodigd om jezelf weer als heelheid te ervaren. Tijdens de visualisaties kunnen wij samen werken aan waar jij je momenteel me bezig houdt. Het is mogelijk dat je bewuster wordt van wat je doet en je kunt besluiten om jezelf hierin te gaan veranderen. Je gaat met andere ogen naar je problemen kijken, waardoor deze zich als vanzelf kunnen oplossen. Het licht kan gaan schijnen op nog onbewuste processen, zodat je bewuster gaat worden.

Misschien ga je terug naar een periode in je leven waarin jij je heel goed voelde. Dit goede gevoel kan je dan meenemen naar het hier en nu. Misschien ga je terug naar een moment die voor jou niet zo fijn was. Dit moment kunnen wij dan samen gaan veranderen, je herinneringen aan dit moment worden hierdoor anders. Het teruggaan naar een bepaalde periode wordt regressie genoemd. Je gaat hierdoor op een andere manier naar je verleden kijken. Door dit anders ervaren van het verleden, veranderd het heden ook. Je energie maakt zich de nieuwe ervaring eigen. Stel je maar voor dat je hierdoor als het ware vernieuwd wordt. Ook de cellen in je lichaam nemen deze verandering waar. Hierdoor kunnen eventuele klachten die je hebt verdwijnen.