Telefoon

+31(0)6 12988198

Email

info@spiritueelcentrumyuna.nl

Openingstijden

Ma - Vrij: 09:00 - 17:00

Massages

Hot-stone; deze massage is de laatste jaren in erg populair geworden, vooral in sauna’s en beauty-salons. Het is geen hype gebleken die snel voorbijgaat, hot stone massage heeft zich een vaste plaats in de massage wereld veroverd. Uw klanten vragen er om! Hot-Stone massage kent veel vormen en toepassingsmogelijkheden. Over het algemeen is het geen op zich zelf staande massage, maar een toevoeging aan een andere massage of behandeling. Vele soorten therapeuten kunnen er dus hun behandeling mee uitbreiden.

Verder kunt u bij ons, naast de Hot-stone massage, ook terecht voor o.a.; integrale massage | Gezichtsmassage | Voetmassage

NIEUW!!!!  Integratieve massage

Integratieve massage is een samenhang van drie verschillende vormen van massage tot een vloeiende geheel.

De Dynamische massage waarbij door een vloeiende aan een schakelingen van rollende, wiegende, schuddende en rekkende behandelingen de cliënt ontspannen wordt.

De Intuïtieve massage waarbij met behulp van warme olie, strelingen en knedingen het lichaam verder tot een nog intensere ontspanning wordt gebracht.

De Polariteit massage waarbij door middel van handoplegging, energiestromen weer in goede banen worden geleid en de chakra’s weer in balans worden gebracht.

De combinatie verschilt per persoon. Het voornaamste doel van integratieve massage is om het lichaam weer in balans  te brengen en eventuele blokkades op te heffen. We hebben allemaal met de dagelijkse stress te maken en deze massage is dan ook een verwenpakket voor je body en mind.

NIEUW!!! Energetische en intuïtieve Massage

Deze massage maakt energiebanen open door middel van knedende bewegingen en strelingen met warme olie en warme handdoeken. Doordat lichamelijke energiebanen in balans gebracht worden in een heerlijke ontspannen massage worden deze doorgegeven naar de geest die dan ook in een zeer ontspannen toestand verkeren. Deze massage is op een zachtaardige basis. Deze massage is een cadeautje voor jezelf!!!!!!!

Kosten massages;

Integrale massage | €55,50 voor 60 min

Hot-stone massage | € 55,00 voor 60 min.

Gezichtsmassage | € 35,00 voor 45 min.

Voetmassage | € 25,00 voor 30 min.

Combimassage van ontspanningsmassage/ hot-stone | € 55,00 voor 60 min.

Combimassage en energie behandeling in meerdere vormen | € 45,00 voor 45 min.

Integratieve massage 60 minuten € 55,00

Combi Integratieve Massage 30 min en kristal healing 30 minuten. € 55,00

Integratieve Massage en Polariteits Massage 60 minuten € 47,50

kristal Massage in verschillende vormen van masseren 60 minuten € 48.50

Combi met Healing naar keuze € 55,00

Combi  Hot-stone Massage en energie behandeling naar keuze € 55,00

Workshop Hot-stone massage 4x 2 uur € 340,00