Telefoon

+31(0)6 12988198

Email

info@spiritueelcentrumyuna.nl

Openingstijden

Ma - Vrij: 09:00 - 17:00

Opleiding tot spirituele gids

Heb je altijd al geweten dat je mensen wilt helpen en andere dingen kunt zien, voelen, horen, die iemand anders niet ziet, hoort of voelt. Of plotselinge emoties, pijn die je niet kan verklaren. Dat je handen pijn verzachten bij mensen wat jezelf niet begrijpt? Misschien intuïtief geschreven of geschilderd? Niet weten wat je ermee moet of hoe kan ik hiermee omgaan? Misschien weggestopt en genegeerd. Dat kan ik toch niet!

Spiritueel Centrum Yuna biedt je de mogelijkheid om zelf een spiritueel gids te worden. In 5 fases wordt je opgeleid om zelfstandig een eigen praktijk te starten. Om zelf je beste kwaliteit te ontdekken en aan te scherpen. Te begrijpen wat er allemaal gebeurd en van hieruit anderen te kunnen helpen.

Vergis je niet, de opleiding is confronterend en pittig. Je kunt andere mensen pas echt goed helpen als je jezelf kunt helpen. Als je jezelf begrijpt en helemaal tot je eigen kern komt, zonder de ballast van je opvoeding en eerdere levenservaringen. Het voelt als een ui die laag voor laag wordt afgepeld en er komt een nieuwe ik tevoorschijn. Iemand die je lang geleden was, maar bent vergeten dat je kon zijn. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Het is een proces wat we samen doorlopen.

De opleiding is in 5 fases:1e fase, tot je kern komen, 2fase, leren op je gevoel te vertrouwen, 3e fase, jij in relatie met je persoonlijke gids, 4e fase, jij als onderdeel van het grote geheel, 5e fase, jij die dit alles samenvoegt om jezelf en andere te helpen.

Door de hele opleiding heen kom je in aanraking met manieren waarop je mensen kunt helpen, via kaarten, kristallen, Healing, schrijven, schilderen, muziek, kinderen, dieren, enz. We gaan altijd op zoek naar je kwaliteiten zodat je iets vindt dat goed bij je past. Waar jij je helemaal in kunt vinden. Dat is ook de reden dat de opleiding in groepjes van max. personen gebeurd. Zodat ieders proces goed begeleid kan worden.

Iedere fase bestaat uit 5 bijeenkomsten van 3 uur. De opleiding kost € 1.875,- , in overleg betaalbaar in 2 termijnen, incl. koffie, thee en water. Datum en tijd van de eerste bijeenkomst volgt na aanmelding. De overige datums en tijden worden in overleg afgesproken in groepsverband. Vanaf 3 personen ( dit ook om altijd een oefenpersoon ter beschikking te hebben)

Doel en missie van de opleiding tot Spiritueel Gids/ Coach

Hoofddoel is om een maatschappelijk relevante opleiding aan te bieden waarin de deelnemers naast een persoonlijk vorming- en transformatietraject ook veel praktische werkmethoden en technieken leren om cliënten op professionele wijze te begeleiden. De geleerde coaching- en begeleidingsvaardigheden worden zodanig gebruikt dat de cliënt uitgenodigd wordt om het probleem m.b.v. eigen inzet op te lossen.

De spiritualiteit wordt in de opleiding heel concreet gemaakt via een open en gelijkwaardige setting met ruimte voor heldere communicatie, ontmoeten en uitwisselen. Hierbij leert de cliënt vaardigheden ontwikkelen om zelf met de eigen verantwoording voor het probleem om te gaan en praktische tools in te zetten. Doelstelling is ook om mensen te leren dat kracht en kwetsbaarheid, voelen en denken, samen gaan. Diepere integratie van kwetsbaarheid leidt tot meer rust en kracht en het makkelijker omgaan met persoonlijke gevoelens. Cliënten leren tevens om vaste gedragspatronen te onderkennen en te vervangen door een vrije manier van handelen.

De missie van deze holistische opleiding om de basisprincipes van spiritualiteit zoals concreetheid, openheid, gelijkwaardigheid en eerlijkheid maatschappelijk te integreren past in de ontwikkeling van het huidige maatschappijbeeld waarin deze waarden in gezondheidszorg, bedrijfsleven en onderwijs en overige sectoren steeds meer centraal komen te staan.