Telefoon

+31(0)6 12988198

Email

info@spiritueelcentrumyuna.nl

Openingstijden

Ma - Vrij: 09:00 - 17:00

Energetisch reinigen huis

Wanneer ik bij mensen thuis kom om het huis spiritueel te reinigen, loop ik eerst het hele huis door. Op een hoog sensitieve manier ervaar ik elke ruimte. Door mijn hoge gevoeligheid voel ik hoe de energie in huis is. Elke ruimte heeft zijn eigen energie. Omdat een huis als een soort spons alle energie vasthoudt is het nodig om het huis regelmatig spiritueel te reinigen. Zeker wanneer je gaat verhuizen naar een ander huis.

Een huis houdt de energie van de mensen die er in het verleden woonden vast. Deze energie past dus niet bij de nieuwe bewoners. In elk leven gebeuren er dingen die vervelend zijn. Deze energieën, die dus verdriet, boosheid, of bijvoorbeeld angst vertegenwoordigen kunnen verbonden blijven met het huis tot er een reiniging heeft plaats gevonden. Natuurlijk kan een huis ook fijne energieën vast houden. Maar omdat men meestal niet weet wat er in een huis is gebeurd, is het beter om altijd te spiritueel te reinigen.

Ook gebeuren er in je eigen leven dingen die niet prettig zijn. Als men een periode van spanning, verdriet of ziekte heeft meegemaakt, kan het zijn dat de balans in huis verstoord is. Ook dan is het fijn om de energie te vernieuwen.

Wanneer ik door het huis ga dan ervaar ik de energieën van elke ruimte en voel welke energie er verstorend kan werken. Op deze wijze weet ik precies waar ik tijdens het spiritueel reinigen van het huis bergkristallen neer moet leggen, waar de kaarsen moeten staan, salie moet branden, enzovoorts.

Natuurlijk zijn er mensen, zowel volwassenen als kinderen die zonder dat ze het zelf weten ook een vorm van hoog sensitiviteit hebben. Deze mensen hebben soms vervelende ervaringen in hun huis. Ze voelen een aanwezigheid of horen geluiden die ze niet thuis kunnen brengen. Vaak voelen zij zich angstig en onrustig. Ook hiermee ga ik aan de slag. Deze mensen kunnen zich leren afsluiten zodat ze deze negatieve ervaringen niet meer hoeven te hebben. Dan blijft het huis ook na de reiniging zuiver en veilig.

Het gebeurd een enkele keer dat er in een huis entiteiten zijn. Dit kan een oude bewoner zijn die overleden is. Met deze entiteiten probeer ik dan contact te krijgen zodat ik deze naar het “Licht”, kan begeleiden.

Tijdens een huisreiniging vind ik het belangrijk om ook de mensen die in dit huis wonen te “voelen”. Zo kan de verbinding met het huis optimaal tot stand komen. Elke familie, elke persoon, elk huis heeft zijn eigen energie. Deze energieën moeten op elkaar worden afgestemd. Dit kan door middel van bepaalde stenen. Door het hele huis en iedereen te toetsen kan ik de juiste stenen aanraden en de juiste formule meegeven voor een optimaal woongenot.

Tarief huisreiniging € 50,00 per uur ( totale reistijd wordt berekend aan € 25,00 per uur) + reiskosten 0,19 per kilometer.