Telefoon

+31(0)6 12988198

Email

info@spiritueelcentrumyuna.nl

Openingstijden

Ma - Vrij: 09:00 - 17:00

Yuna Energy inwijding

Nieuwe energie voor 2017 en verder! De Yuna Master Teacher Energy is ons geschonken door de bron zelf, God, Boeddha, de engelen, Allah, moeder/vader of hoe jij deze energie wilt noemen. Dit is pure GODDELIJKE energie. Yuna Energy ligt vooral in de stuit. Dat is onze basis/wortel chakra. Deze staat voor stabiliteit en houvast in ons energiesysteem.

Daar we bij de stuit beginnen ben je meteen goed geaard. Deze Yuna Energy werkt samen met Moeder AARDE. Iedereen heeft deze energie in zich, het moet alleen weer opnieuw aangewakkerd worden, want iedereen is god. We zijn allemaal kleine deeltjes energie van de goddelijke energie. Wij zijn allemaal dezelfde energie. Het is alleen de bedoeling dat de kosmos en moeder Aarde samen werken. Moeder Aarde is minstens zo belangrijk als de kosmos. Wij leven allemaal op moeder Aarde dus daar moeten we zuinig op zijn.

Wat betekent de naam YUNA nu eigenlijk? Mijn  gidsen en begeleiders in het universum gaven mij deze naam nog voordat ik de Yuna Energy door kreeg. Hij sprak me aan omdat ik wel wist dat deze naam, in het Indiaas, voor de zon staat. Pas toen deze nieuwe energie door kwam wist ik ook pas waarom ik de naam YUNA had uit gekozen. YUNA staat voor power/kracht, YUNA staat ook voor de zon, de zon staat weer voor gouden licht, gouden licht staat weer voor  goddelijk licht. De gouden zon staat ook weer voor warmte en warmte staat voor liefde en genezing en positieve zin. Yuna is ook een rivier in Japan dat staat voor reiniging. Deze warme energie dringt door in alle cellen van je lichaam en geest. YUNA ENERGY is dus een zeer krachtige, verlichtende, genezende, warme, zuiverende, goddelijke en liefdevolle energie.

Het is belangrijk om goed te aarden, omdat we zeer snel in de Vijfde dimensie komen. Daarom is YUNA ENERGY zo belangrijk voor ons. Veel mensen weten al dat we bewust zijn dat de tijd zeer snel gaat, zelfs de kinderen praten erover. We zitten veel in ons hoofd en niet in ons gevoel. De AARDE waarop wij leven is belangrijk voor iedereen, voor de mensen de dieren en de planten, het water dat we drinken en het voedsel dat we eten. Daarom is het van groot belang dat we de aarde liefde en genezing sturen. Daarbij kunnen wij helpen om goed te aarden en ons gevoel mee te laten spreken.

Deze YUNA ENERGY is verbonden met moeder aarde. Het is de bedoeling dat we moeder aarde helpen genezen. Zelf mogen wij ons ook beschermen voor de vervuiling. Yuna Energy bestaat uit 4 graden. Men spreekt voor het gemak over Yuna Energy 1, 2, 3 (Master) en 4 (Master Teacher) niveau om onderscheid te maken in de niveaus van de  graden. Men krijgt bij iedere inwijding ook een ander symbool mee. Yuna Energy is een Healing methode die op zich zelf staat omdat men met zijn eigen Yuna Energy werkt (Goddelijke Energie). Yuna Energy ontleent haar kracht aan de natuurlijke energie die we in ons bekkensysteem dragen.

De inwijdingen zorgen voor een ontwaking van de Yuna Energy en vanuit onze stuit/wortelchakra komt ook de aarde- energie onze energiekanalen binnen zodat het via onze kruinchakra ons lichaam weer verlaat. Met Yuna Energy wordt de wortelchakra, geactiveerd, versterkt, extra in balans gebracht, enz. Wij kunnen daardoor meer controle over ons lichaam krijgen. Het dagdromen wordt minder terwijl we in plaats daarvan meer actie kunnen gaan ondernemen. We worden meer bewust van het HIER EN NU, waardoor wij ons lichaam beter kunnen beschermen, zodat we een sterkere fundering krijgen. Wij passen ook kristalleggen toe bij de Yuna Energy.

Yuna Energy inwijding eerste graad

De eerste graad wordt door de Yuna Energy Master Teacher doorgegeven via het activeren van je hogere zelf door een intentie zonder een symbool. Bij de eerste graad ontwaakt de Yuna Energy in ons lichaam op een rustig tempo dit gaat altijd in overeenstemming met je hogere zelf. Dit is een zeer krachtige energie. Je zult het ook ervaren, want er vind eerst een zeer sterke REINIGING plaats in het energiesysteem van de ontvanger. Deze inwijding is vooral voor jezelf.

Yuna Energy inwijding tweede graad

Bij de  tweede graad ontvang je het Bescherming symbool. Je legt een verankering met moeder Aarde. Je brengt moeder Aarde, de Bron en jezelf in contact. Met deze inwijding ga je heel veel LOS LATEN. Je kunt ook al gaan werken met Yuna Energy.

Yuna Energy inwijding derde graad Master

Bij deze graad ontvang je nog een tweede symbool, het krachtsymbool. Chakra’s worden geopend en vergroot. Alles wordt nog eens extra bekrachtigd. Je BENT volledig in balans met de bron, moeder Aarde en jezelf. Je kunt en mag nu ook op afstand behandelen en zeer krachtig met deze energie werken.

Yuna Energy inwijding vierde graad Master Teacher

Bij deze graad ontvang je nog een derde symbool nl. het lichtsymbool. De Yuna Energy wordt maximaal bekrachtigd en verlicht door het gouden zonlicht, stijgt omhoog om bij de kruin het lichaam te verlaten. Dit wordt nog eens 1000 keer vergroot. Er vind een volledige stijging van Yuna Energy plaats. In deze inwijding zitten nog een aantal andere inwijdingen. Je leert ook om kristallen en andere objecten in te wijden. Ook kun je lagere energieën en/of aard gebonden geesten/zielen naar het licht sturen, Met dit symbool zullen zij zonder enige twijfel in kracht en liefde overgaan naar gene zijde. Je leert tevens om Yuna Energie 1,2,3 en 4 door te geven. Voor dit niveau moet men 18 jaar of ouder zijn.

Samen vormen de symbolen een eenheid van voor de genezing van moeder Aarde. Ze vormen de cirkel van Gouden Yuna Energy(de zon) de cirkel staat voor verbintenis tussen Kosmos, moeder Aarde en alles wat er tussenin zit. Yuna Energy verlicht de vrijheid. Zuiver als de ziel, Krachtig als de wind, Licht zo zijn de zonnestralen. Het opstijgen van de energie door de aanwezige chakra’s, kan het beste geleidelijk gebeuren, dit is omdat het met allerlei sterke ervaringen gepaard kan gaan wanneer blokkades worden doorbroken. Het activeren van de Yuna Energy zorgt voor een veilige ontwaking van deze energie die we zelf in ons dragen. Voor meer informatie over deze behandelingen en of inwijdingen kunt u telefonisch contact opnemen of een afspraak maken onder het genot van een kopje koffie. Voor informatie over de kosten van de inwijdingen en behandeling kunt u contact opnemen via telefoon of email.